Regisztrált magánszemélyek

Ahsbahs Krisztina

Antal Alexa

Antalafy Éva
szeleketív hulladékgyűjtés a munkahelyemen is (egyre többen követik a példát), Rendszeresen veszek részt a Föld Órája programon, rendszeresen veszek részt önkéntes szervezőként természet és környezetvédelmi rendezvényeken, mint szemétszedés és faültetés; soha nem hagyok stand by üzemmódban semmit, az ételeimet magam készítem, soha nem vásárolok előre elkészített élelmet, a hozzávalókat helyi termelőktől szerzem be. Védem, mentem és gyógyítom az állatokat, amennyire lehetőségem csak engedi, tömegközlekedéssel és gyalog járok, soha nem használok gépjárművet, és igyekszek minél több ember szemét felnyitni, hogy csatlakozzanak hozzánk, és tegyenek a klímaváltozás ellen!

Báldy Katalin

Balla István

balogh tunde

Bartók Boglárka
A műanyag csomagolóanyagokat egy-egy műanyag flakonba rakom bele, így rendkívül sok zacskó végzi kis helyen. A kutyapiszok felszedésre is felhasználom a használt zacskókat. Mindenhol energiatakarékos izzóim vannak. Ha valaki fürdik kádban, a vizet kimerjük vödörbe, fel lehet a vízzel mosni, valamint a WC-t azzal öblítjük. Soha nem kérek szatyrot a boltokban, ha szükséges a zöldséghez és a gyümölcshöz, akkor egyetlen zacskóba teszek bele mindent. Ételt sem dobunk ki, ami végkép nem fogy el, azt a bokrok alá öntöm az állatkáknak. A kenyeret is megszárítom, a kutya imádja:) Éghető anyagokat összegyűjtöm (rongyok, fadarabok) és állatmenhelyre szállítom, ahol ezt felhasználják főzéskor. :)

Battyányi Irén

Bedő Norbert
A hulladékot szelektíven gyűjtöm és energiatakarékos izzók vannak mindenhol :)

Boda Anikó
Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, komposztálunk, energiatakarékos izzókat használunk, napelemekkel működtetjük a villamos hálózatot. Mindenből energiatakarékos készüléket használunk. Napelemes háttérfényeink vannak. Esővizet gyűjtünk és hasznosítjuk.Alternatív fűtést is működtetünk. Árnyékolunk nyáron, télen használjuk a napsütést fűtésre. Takarékoskodunk a vízzel és minden energiafogyasztással.Természetbarát tisztítószereket és mosószereket használunk. Amit tudunk újrahasznosítunk.

Boros Péter Erik
Hello! Jó buli lesz idén is ;)

Bozsoki István
Szelektív hulladékgyűjtés, energiatakarékos izzók.

Budavári Sándor

Csohán Anikó

Czele Bernadett

Czinke Zoltán
A feleslegessé vált iratok másik oldalának felhasználása(ha az üres). Téli madáretetés és itatás.

Dobozi Mária

Doma Árpád

Erdélyi Krisztina
Önkéntes park- és környezetszépítő akciókat szervezek, hogy az emberek ténylegesen tegyenek/tehessenek környezetük zöldebbé téleléért és a tisztaságért.

Fancsali Klaudia
Energiatakarékos izzók használata

ugrás a oldalra következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2015 plakátot!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online