Regisztrált magánszemélyek

1 1

Aba Ádám

Abb Laura

Abrous Beáta

Ahmad Jasmin

Ahsbahs Krisztina

aklfhjl fhlfkldghl
Odafigyelek a hulladékok lehetőség szerinti legmegfelelőbb elhelyezésére. :) :)

Andrási Eszter

Antal Alexa

Antal Mária

Antal Pálné

Antal Petra
Szelektív hulladékgyűjtés (papír, műanyag) energiatakarékos égők, busz helyett villamossal és gyalog közlekedek, zuhanyzás közben is elzárom a vizet, hogy ne folyjon feleslegesen, ugyan ez igaz a fogmosásnál. Az utcán felszedem a nagyon szemet szúró újságpapírt vagy zacskókat, amiket mások elszórtak.

Antalafy Éva
szeleketív hulladékgyűjtés a munkahelyemen is (egyre többen követik a példát), Rendszeresen veszek részt a Föld Órája programon, rendszeresen veszek részt önkéntes szervezőként természet és környezetvédelmi rendezvényeken, mint szemétszedés és faültetés; soha nem hagyok stand by üzemmódban semmit, az ételeimet magam készítem, soha nem vásárolok előre elkészített élelmet, a hozzávalókat helyi termelőktől szerzem be. Védem, mentem és gyógyítom az állatokat, amennyire lehetőségem csak engedi, tömegközlekedéssel és gyalog járok, soha nem használok gépjárművet, és igyekszek minél több ember szemét felnyitni, hogy csatlakozzanak hozzánk, és tegyenek a klímaváltozás ellen!

Arany Ildikó
Évek óta kompakt izzókat használok és szelektíven gyűjtöm a hulladékot. Nyomtatás előtt végiggondolom, hogy feltétlenül szükségem van-e rá. Nem használok eldobható műanyag szatyrokat. A háztartási gépeknél is fontos szempont, hogy energiatakarékosak legyenek.

babinszky monika

Bacsik Zsuzsanna
Gyermekeimet tudatosságra nevelem és példamutatással segítem, a csapot fogmosáskor elzárjuk, spórolunk fürdésnél is a vízzel, esővizet gyűjtünk, komposztálunk, szelektíven gyűjtjük a hulladékot,összepréseljük, az elemeket.Rendszeresen részt veszünk erdőtakarításokon, erdőmentésen, ültetésen, energiatakarékos izzókra cseréltük az égőket és lekapcsoljuk, ha kimegyünk a szobából, a munkahelyen is figyelünk erre, illetve a szelektív gyűjtésre, a természet-környezetvédő civil szervezeteket több módon segítjük a munkahelyemen. Iskolában, óvodában részt veszünk az ilyen programokban. Ezeket folytatjuk:)

Bagossy Ádám

Bakonyvari Patrik

Bakos Maria

Bakos Nóra
Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, energiatakarákos izzót használok, igyekszem odafigyelni a környezetemre. Adóm 1%-ával támogatok állatkertet, állatvédő egyesületet.

ugrás a oldalra következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2015 plakátot!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online